GENEALOGISCHE BIJEENKOMST OP ZATERDAG 29 NOVEMBER 2014

Op zaterdagmiddag 29 november 2014 wordt in het verenigingscentrum van de Hollandse Vereniging voor Genealogie ‘Ons Voorgeslacht’ en de Genealogische Vereniging Prometheus een gezamenlijke bijeenkomst gehouden voor leden en belangstellenden die graag advies wensen bij vastgelopen genealogisch onderzoek.

Er worden demonstraties gegeven hoe u optimaal van de genealogische databank www.hogenda.nl en Internet gebruik kunt maken, en hoe u op de in het verenigingscentrum aanwezige computers in één keer 50 Cd’s doorzoekt.

Daarnaast zal een aantal ervaren genealogen proberen u zo nodig verder te helpen en kunt u kennismaken met de gezamenlijke bibliotheken van beide verenigingen, die op dit gebied de op twee na grootste van Nederland zijn.

De heer Léon van der Hoeven zal iets vertellen over Paleografie.
Verder is er gelegenheid het pas verschenen boek Karel de Grote – Mythe en werkelijkheid/een verrassende zoektocht naar een voorouder aan te schaffen en te laten signeren door de auteur Henk Feikema. Dit boek dat ruime aandacht besteedt aan de betrouwbaarheid van de geschiedenis - een vakgebied dat voor genealogen van essentieel belang is - is ook te bestellen bij de Genealogische Vereniging Prometheus (Karel de Grote).

De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk. Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Plaats: Buitenwatersloot 312 te Delft.

Tijd: van 13.30 – 17.00 uur.Genealogische Vereniging Prometheus / TUDelft / E-mail: webmaster@prometheus-delft.org
Laatst gewijzigd: 5 november 2014